çikolata fiyatları - Blog

Truff Çikolatalar
Truff Çikolatalar
Lüks çikolatalar kategorisine hitap eden truff çikolatalar, şekilleri itibariyle genellikle yuvarlak olarak üretilmektedir. İçleri çikolata, meyve, çerez ezmeleri gibi dolgularla doldurulan truff çikolataların sahip olduğu lezzet ise truff içerisinde kullanılan çikolatanın kalitesinden gelmektedir.
Hediye Truff Çikolata
Hediye Truff Çikolata
Truff çikolatalar, içleri akışkan çikolatalar veya dolgularla kaplı, yumuşacık ya da tam tersi çıtır çıtır bir lezzet rüyasına sizleri uyandıran atıştırmalıklardır. Truff çikolataları diğer çikolatalardan ayıran en önemli özellik küre şeklindeki görünümüdür. Bu çikolata dairemsi görünümüyle ilk bakışta truff olarak üretildiği anlaşılmaktadır.
Sargılı Madlen Çikolatalar
Sargılı Madlen Çikolatalar
Her geçen gün yenileriyle damaklarımızın şenlendiği çikolatalar tatlı denince ilk akla gelen ve ulaşılması en kolay lezzet türüdür. Her evde çocuklar için, kadınların acil durumları için, kahve yanına eşlik etmesi için mutlaka bulunur. Bittiği zamanlarda da hemen yerine yenisi eklenir. Hayatımızda bu kadar büyük bir yeri olan çikolata, hadi bir tatlı yiyelim dendiği zaman evde olmasa bile hızlıca alıp tatlı ihtiyacımızı karşılayabileceğimiz eşsiz bir tat sunmaktadır.
İsme Özel Bebek Çikolataları
İsme Özel Bebek Çikolataları
Günümüzde her Uşak çikolata markasının ürettiği bebek çikolataları, mağazalarda farklı çeşitleriyle satışa sunuluyor. Çünkü doğuma kısa bir süre kaldığında her ebeveyn hatıra niteliği taşıyacak bir eşya ile birlikte damakları tatlandıracak lezzetli çikolatalar arıyor.
Çikolatanın Yeni Tadı ''Lotus''
Çikolatanın Yeni Tadı ''Lotus''
Lotus çikolata nedir diye araştıranlar genellikle bu sürülebilir ezmenin sunduğu lezzeti tariflerinde ön plana çıkarabilmek için çaba göstermektedir. Diğer bisküvi lezzetlerine farklı bir bakış açısı getiren Lotus bisküvi, bugün iyi malzemeler kullanmaya önem gösteren pastane, cafe ve restoranlarda çay yanlarında ikram edilmektedir.